وبسایت حقوقی

حمیرا پارسا وکیل پایه یک دادگستری با سال ها سابقه در امر وکالت 09123666928 - 02188554580

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

وکیل در پرونده حضانت

وظیفه وکیل خانواده در پرونده حضانت

وب سایت حقوقی حمیرا پارسا وکیل پایه یک _ حضانت فرزندان یکی از مواردی بوده که وکیل خانواده باید اشراف کاملی به آن و موضوعات مرتبط با ان داشته باشد. زیرا معمولا علت عمده دعاوی خانوادگی مربوط به طلاق بوده و در هر خانواده ای که فرزندی وجود داشته باشد و زوجین تصمیم به طلاق بگیرند، بحث حضانت فرزند پیش می آید. حضانت فرزندان دارای موارد بسیار متعدد و پیچیده ای بوده، از این رو در ادامه این مطلب توضیحات بیشتری در مورد حضانت و وظایف وکیل خانواده در مورد چنین پرونده هایی آمده است. با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.

حضانت

برای اینکه بدانید حضانت طفل مشترک با کیست این مطلب را بخوانید

وظایف وکیل خانواده در مورد پرونده های مربوط به حضانت

مهمترین وظیفه ای که وکیل خانواده دارد، بررسی شرایط زوجین می باشد. زیرا طبق قانون فرزندان پس از طلاق باید در کنار مادر زندگی کنند تا به سن هفت سالگی برند. این در حالتی است که زوجه از نظر روحی و جسمی دچار مشکل نباشد. چنانچه مادر فرزند اخلاق و رفتار مناسبی با وی نداشته باشد، بهتر است که حضانت وی به پدر او سپرده شود.

گاهی اوقات مشاهده می شود که هم پدر و هم مادر بچه صلاحیت نگهداری از وی را ندارند. در این شرایط بهتر است یکی از اقوام درجه یک توسط وکیل خانواده شناسایی شود که از نظر رفتار با وی شرایط بهتری داشته باشد. بدین ترتیب وکیل امور خانواده نقش بسیار پر رنگی در آسایش فرزندان طلاق دارد.

حضانت فرزندان قبل از سن هفت سالگی بر عهده مادر و بعد از سن هفت سالگی بر عهده پدر می باشد. این در حالی است که هر دوی آنها شرایط لازم برای نگهداری از فرزند خود را داشته باشند و همچنین توافق خاصی بین آنها صورت نگرفته باشد. با مشورت های وکیل خانواده و توافقاتی که بین زوجین صورت می گیرد، پدر یا مادر می توانند حضانت فرزند را برای همیشه بر عهده بگیرند.

حمیرا پارسا وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری مرکز آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشد.

منبع: وکیل خانواده

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
ویست وب

ابطال یا فسخ مبایعه نامه

ابطال یا فسخ مبایعه نامه

یکی از پرونده هایی که وکیل ملکی می تواند به آن ورود کرده و آن را با بهترین کیفیت ممکن پیگیری کند، فسخ یا ابطال مبایعه نامه می باشد. مبایعه نامه به سندی اطلاق می گردد که به واسطه آن شخصی ملکی را به شخص یا اشخاصی به صورت اجاره، رهن و یا فروش واگذار می کند. ابطال یا فسخ مبایعه نامه توسط وکیل ملکی قابل انجام می باشد. زیرا وکیل امور ملکی دارای اطلاعات بسیار زیادی در حوزه املاک بوده و به راحتی می تواند تشخیص بدهد که چه زمانی می تواند اقدام به فسخ مبایعه نامه بکند.

وکیل ملکی چه زمانی می تواند مبایعه نامه را فسخ کند

معمولا فسخ یا ابطال مبایعه نامه در هر زمانی امکان پذیر نبوده و باید شرایطی فراهم باشد تا وکیل ملکیبتواند اقدام به فسخ یا ابطال مبایعه نامه بکند. معمولا زمانی که مبایعه نامه تنظیم می شود، شروطی در مبایعه نامه برای نحوه پرداخت و زمان آن و سایر موارد ذکر می شود. هر کدام از این شروط ذکر شده باید حتما اجرایی شود، چنانچه هر کدام از طرفین معامله از انجام تعهدات خود که در مبایعه نامه به آنها اشاره شده سر پیچی کند، وکیل امور ملکی می تواند برای فسخ یا ابطال مبایعه نامه اقدام کند.

مزایای فسخ یا ابطال مبایعه نامه توسط وکیل ملکی

فسخ یا ابطال مبایعه نامه توسط وکیل ملکی کمک می کند تا هر کدام از طرفین معامله بتوانند بدون هیچ گونه ریسکی معاملات ملکی را انجام بدهند. زیرا در صورتی که وکیل امور ملکی نتواند به فسخ یا ابطال مبایعه نامه بپردازد، ممکن است سرمایه برخی از افراد از بین برود. بدین ترتیب امکان فسخ مبایعه نامه توسط وکیل متخصص در امور ملکی می تواند دارای ارزش و اهمیت بسیار زیادی در معاملات املاک باشد.

منبع: وکیل

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ویست وب